Cina în seara asta: Chowder de Quinoa cu chimen, Feta și spanac

Cina în seara asta: Chowder de Quinoa cu chimen, Feta și spanac
Cina in seara asta: Chowder Quinoa cu chimen, Feta, și spanac este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, brânză feta, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 140 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina în seara asta: salată de spanac, mazăre și brânză Feta, Cina în seara asta: salată de Quinoa cu spanac cu cremă de lămâie, și Cina în seara asta: salată de Quinoa, năut și spanac cu sos de boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o strecurătoare fină, clătiți bine quinoa pentru a îndepărta orice amărăciune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Se transferă într-o cratiță mare și se acoperă cu 2 litri de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic până când quinoa este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scurgeți, rezervând lichidul de gătit.
4
Adăugați apă în lichid pentru a face 6 căni, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Într-o oală de supă medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați usturoiul și jalapeno și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde, apoi adăugați chimenul și cartofii. Amestecați bine pentru a combina și continuați să gătiți ca toasturile de chimen, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
7
Adăugați apa de gătit quinoa în oală, împreună cu jumătate de scallions. Gustați și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Întoarceți quinoa în oală împreună cu spanacul, scallions rămase și coriandru. Gatiti 3 minute, apoi scoateti de pe foc si adaugati feta. Se toarnă în boluri și se servește cu oul tocat ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista