Cina Ușoară A Lui Meandus

Cina Ușoară A Lui Meandus
Cina ușoară a lui Meandus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fasole, chiftele maro hash, piper, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Frito ol – cina usoara cu o oala, Rulouri Ușoare De Cină, și Ia-It-Easy Tăiței Cina.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand, pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Scurgeți grăsimea.
3
Transferați carnea de vită într-o cratiță mare sau oală de supă. Se amestecă fasolea verde și porumbul. Rupeți chiftelele maro de hash în bucăți și amestecați-le. Gatiti pana se incalzeste bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hash Brown PattiesHash Brown Patties
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Fasole VerdeFasole Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista