Cina in seara asta: suc de fructe de iarnă fiert cu usturoi
Dacă 56 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: suc de fructe de iarnă fiert cu usturoi ar putea fi un excelent fără gluten, primar și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Dacă aveți butternut, stoc, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Cina in seara asta: linte fierte cu verdeață de iarnă și un ou prăjit, Cina in seara asta: cartofi fierti cu usturoi, și Cina în seara asta: carnea de porc roșie a președintelui Mao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu, apoi adăugați uleiul și usturoiul și gătiți până când usturoiul se înmoaie și începe să se coloreze, 2-3 minute.
Adăugați bucățile de dovlecei și bulionul sau apa, condimentând cu sare și piper după gust. Când lichidul fierbe, dați focul la minim, acoperiți și gătiți până când dovlecelul se apropie de licitație, dar încă destul de ferm, 5 până la 15 minute, în funcție de dimensiunea piesei.
Descoperiți tigaia și creșteți căldura la mediu-mare. Se amestecă ocazional pe măsură ce lichidul se gătește și dovlecelul începe să se rumenească, încă 5 până la 10 minute. Întoarceți focul la minim și gătiți până când bucățile sunt bine caramelizate, chiar începând să fie crocante.
Reglați pentru condimente și aruncați cu pătrunjel de pe foc.