Cina In Seara Asta: Salvie Brânză La Grătar

Cina In Seara Asta: Salvie Brânză La Grătar
Cina in seara asta: Sage brânză la grătar este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 570 calorii, 18g de proteine, și 46G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 205 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, pâine rustică, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina În Seara Asta: Cârnați Fierți Cu Cidru Cu Salvie, Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic, și Cina în seara asta: sandviș cu mic dejun Chorizo cu Pesto de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați aproximativ salvia și aruncați-o într-o tigaie mică cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați uleiul de măsline și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Se încălzește la foc mic până se încălzește. Opriți focul și lăsați să stea în timp ce construiți sandvișurile.
4
Movilă două dintre felii cu brânza și deasupra cu celelalte două felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Așezați o oală mare deasupra sandvișurilor, apăsându-le în jos și lăsându-le să se aplatizeze timp de aproximativ 10 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți oala și periați sandvișurile cu uleiul de măsline. Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu și gătiți sandvișurile până când brânza s-a topit și pâinea este frumoasă și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista