Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Brandade de păstrăv afumat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 655 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, file de păstrăv, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Cina in seara asta: supa de taitei Soba cu spanac si pastrav afumat, Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Făină De Porumb, și Cina în seara asta: păstrăv prăjit cu usturoi și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o oală și dați la fiert. Se fierbe până se înmoaie, se scurge și se lasă să se răcească ușor înainte de a aluneca de pe piele. Treceți cartofii printr-un ricer, sită sau bici până se omogenizează.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică sau o cratiță la foc mic, apoi adăugați căței de usturoi. Gatiti foarte usor pana cand usturoiul a infuzat uleiul si este moale si usor auriu, 5-7 minute.
Transferați usturoiul într-un castron mic, lăsând uleiul în tigaie și zdrobiți-l cu o furculiță. Odată ce uleiul s-a răcit ușor, adăugați smântâna.
Adăugați piureul de usturoi și amestecul de cremă-ulei în cartofi, amestecând pentru a combina, apoi adăugați păstrăvul și sarea și piperul după gust.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Transferați amestecul de cartofi într-un vas puțin adânc și coaceți până la fierbinte, aproximativ 15 minute.
Se presară cu arpagic și se servește.