Cina in seara asta: pui aburit cu ghimbir si Scallions
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, bulion de pui, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: somon aburit cu usturoi si ghimbir, Cina în seara asta: creveți Chipotle crocanți cu porumb și Scallions, și Cina în seara asta: anason stelat și pui de ghimbir.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Între timp, amestecați împreună 2 linguri de ghimbir, 2 scallions tocate, 2 linguri ulei de arahide, 1 lingură oțet alb, 2 lingurițe ulei de susan, 1 linguriță zahăr și 1/2 linguriță sare. Înveliți bucățile de pui cu amestecul.
Puneți un coș cu aburi peste apa clocotită. Puneți bucățile de pui și gătiți până se termină, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Când puiul este aproape gata, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Se toarnă 1 lingură de ulei de arahide, apoi se adaugă 4 linguri de ghimbir, 4 scallions, 2 căței de usturoi. Gatiti timp de 30 de secunde sau pana cand parfumati.
În timp ce se gătește rapid, amestecați amidonul de porumb și bulionul de pui. Când cele 30 de secunde au trecut, adăugați amestecul. Se amestecă constant până când sosul s-a îngroșat.
Se toarnă 2 lingurițe de ulei de susan și se stinge focul.
Puneți puiul și turnați sosul deasupra.