Cina in seara asta: petarde și Must cu sos de ceapa
Cina in seara asta: Bangers și Mash cu sos de ceapa ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 989 calorii, 27G de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 176 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Petarde și piure cu sos de ceapă, Petarde și piure cu sos de ceapă, și Petarde și piure cu sos de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă o lingură de ulei într-o tigaie și se adaugă o lingură de unt. Dați focul la mediu și adăugați ceapa. Gatiti - le, amestecand des, timp de 20 pana la 25 de minute, sau pana se caramelizeaza si se rumenesc. Între timp, aduceți o oală cu apă la aproximativ 149 de litri f, folosind un termometru pentru carne pentru a verifica. Aruncați ușor cârnații și gătiți timp de 20 de minute, verificând des temperatura pentru a vă asigura că se gătește corect. De asemenea, la început, aduceți a doua oală cu apă la fiert și adăugați cartofii. Gatiti-le si pentru 20 de minute.
După ce ceapa este bine caramelizată, presărați făina deasupra și gătiți încă un minut. Apoi adăugați un strop de vin roșu. Când s-a evaporat, adăugați bulionul de pui sau de vită. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 10 până la 15 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Când cârnații sunt gata, scoateți-i din apă și uscați-i cu niște prosoape de hârtie.
Turnați aproximativ 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare și gătiți-le la foc mediu până se rumenesc peste tot.
Când cartofii sunt gata, se scurg într-o strecurătoare. Treceți cartofii printr-un tocător de cartofi în oala goală sau zdrobiți-i cu un tocător de cartofi.
Adăugați restul de unt și laptele încălzit. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați niște cartofi într-o farfurie, acoperiți cu niște cârnați și sosul de ceapă.