Cina in seara asta: petarde și Must cu sos de ceapa
Cina in seara asta: Bangers și Mash cu sos de ceapa ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 989 calorii, 27G de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 176 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Petarde și piure cu sos de ceapă, Petarde și piure cu sos de ceapă, și Petarde și piure cu sos de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă o lingură de ulei într-o tigaie și se adaugă o lingură de unt. Dați focul la mediu și adăugați ceapa. Gatiti - le, amestecand des, timp de 20 pana la 25 de minute, sau pana se caramelizeaza si se rumenesc. Între timp, aduceți o oală cu apă la aproximativ 149 de litri f, folosind un termometru pentru carne pentru a verifica. Aruncați ușor cârnații și gătiți timp de 20 de minute, verificând des temperatura pentru a vă asigura că se gătește corect. De asemenea, la început, aduceți a doua oală cu apă la fiert și adăugați cartofii. Gatiti-le si pentru 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
După ce ceapa este bine caramelizată, presărați făina deasupra și gătiți încă un minut. Apoi adăugați un strop de vin roșu. Când s-a evaporat, adăugați bulionul de pui sau de vită. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 10 până la 15 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Vită
Semințe De Leuștean Pudră
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3
Când cârnații sunt gata, scoateți-i din apă și uscați-i cu niște prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Turnați aproximativ 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare și gătiți-le la foc mediu până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Când cartofii sunt gata, se scurg într-o strecurătoare. Treceți cartofii printr-un tocător de cartofi în oala goală sau zdrobiți-i cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați restul de unt și laptele încălzit. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Adăugați niște cartofi într-o farfurie, acoperiți cu niște cârnați și sosul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore