Cina in seara asta: Paste piperate Carbonara cu ou Pocat

Cina in seara asta: Carbonara paste piperat cu ou Pocat ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 852 calorii, 38g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți parmigiano-reggiano, piper, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste piperate Carbonara cu ou Pocat, Cina in seara asta: Paste Carbonara cu praz, și Cina in seara asta: Paste Carbonara cu Ricotta.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. De asemenea, umpleți o cratiță de dimensiuni medii până la jumătate cu apă, puneți-o la foc mediu și aduceți-o la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut pentru a menține un foc mic și adăugați oțetul alb.
Între timp, așezați slănina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci setată la foc mediu. Gatiti slanina, amestecand ocazional, pana cand este crocanta.
Scurgeți slănina tocată pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 4 lingurițe de grăsime de slănină.
Adăugați paste în oala cu apă clocotită. Gatiti conform instructiunilor de pe partea laterala a cutiei pana la al dente. Rezervați 2/3 cană de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Adăugați unt în tigaia antiaderentă și dați focul la mediu-mare. Când untul se topește, adăugați paste, brânză, piper negru și apa pentru paste. Gatiti, aruncand ocazional cu o pereche de clesti de 12 inch, pana cand sosul s-a ingrosat.
În timp ce pastele se gătesc, strecurați cu grijă ouăle în oala de dimensiuni medii. Se fierbe foarte ușor până când albii s-au întărit, aproximativ trei minute. Îndepărtați cu grijă ouăle cu o lingură pliată și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Pentru instrucțiuni mai detaliate, urmați aceste instrucțiuni grozave despre braconajul unui ou.
Împărțiți pastele între două boluri. Acoperiți fiecare cu un ou pocat. Condimentează cu sare și mai mult piper negru după gust.