Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Paste Carbonara cu Ricottan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 888 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, ulei de măsline, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 154 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: Paste Carbonara cu praz, Cina in seara asta: Paste piperate Carbonara cu ou Pocat, și Cina In Seara Asta: Dovlecel Carbonara.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie cu laturile înalte (suficient pentru a ține pastele fierte) sau într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bucățile de slănină și dați focul la minim. Gătiți-le ușor pe măsură ce grăsimea începe să se rumenească și amestecați cu uleiul de măsline, întorcând bucățile ocazional, timp de 20 de minute sau cam așa, pe măsură ce marginile încep să devină aurii, dar centrul rămâne mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Între timp, aduceți o oală cu apă sărată la fiert. Fierbeți pastele până sunt fierte, dar încă mestecate. Dacă folosiți mazăre proaspătă, adăugați-le cu aproximativ 3 minute înainte ca pastele să se gătească; dacă folosiți congelate, adăugați-le cu 1 minut înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
În timp ce pastele se gătesc, bateți ușor ouăle cu ricotta, rupând orice caș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Adăugați cea mai mare parte a brânzei în amestec și mult piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
6
Când pastele și mazărea sunt aproape gata, întoarceți căldura la mare pe slănină pentru a crocanta ușor marginile, apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie cu slănină. Aruncați rapid pentru a acoperi tăiței, apoi turnați amestecul de ou bătut peste tot și pliați-l rapid în tăiței. Oul trebuie să gătească ușor de la căldura pastelor, în timp ce ricotta va forma caș minuscul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se servește în boluri încălzite cu brânza rămasă și mai mult piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat