Cina in seara asta: Paste Carbonara cu Ricotta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Paste Carbonara cu Ricottan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 888 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spaghete, ulei de măsline, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 154 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: Paste Carbonara cu praz, Cina in seara asta: Paste piperate Carbonara cu ou Pocat, și Cina In Seara Asta: Dovlecel Carbonara.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie cu laturile înalte (suficient pentru a ține pastele fierte) sau într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Adăugați bucățile de slănină și dați focul la minim. Gătiți-le ușor pe măsură ce grăsimea începe să se rumenească și amestecați cu uleiul de măsline, întorcând bucățile ocazional, timp de 20 de minute sau cam așa, pe măsură ce marginile încep să devină aurii, dar centrul rămâne mestecat.
Între timp, aduceți o oală cu apă sărată la fiert. Fierbeți pastele până sunt fierte, dar încă mestecate. Dacă folosiți mazăre proaspătă, adăugați-le cu aproximativ 3 minute înainte ca pastele să se gătească; dacă folosiți congelate, adăugați-le cu 1 minut înainte.
În timp ce pastele se gătesc, bateți ușor ouăle cu ricotta, rupând orice caș.
Adăugați cea mai mare parte a brânzei în amestec și mult piper negru.
Când pastele și mazărea sunt aproape gata, întoarceți căldura la mare pe slănină pentru a crocanta ușor marginile, apoi scoateți-le de pe foc.
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie cu slănină. Aruncați rapid pentru a acoperi tăiței, apoi turnați amestecul de ou bătut peste tot și pliați-l rapid în tăiței. Oul trebuie să gătească ușor de la căldura pastelor, în timp ce ricotta va forma caș minuscul.
Se servește în boluri încălzite cu brânza rămasă și mai mult piper negru.