Cina in seara asta: paste alla Burina (Paste cu sos Rustic)
Cina in seara asta: Pastan alla Burina (Paste cu sos Rustic) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 775 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, mazăre proaspătă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: Pastan alla Norma, Cina In Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, și Cina in seara asta: Pastan alla vongole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Pe măsură ce ceapa începe să se rumenească, adăugați roșiile cu suc. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi fierbe aproximativ 20 de minute, rupând roșiile întregi cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii întregi
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Între timp, înțepați cârnații și gătiți ușor în vin într-o altă tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Scoateți cârnații din vin pentru a se răci, apoi strecurați amestecul de vin/suc de porc în roșii. Feliați cârnații în runde, îndepărtând mai întâi carcasa, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Gatiti pastele in apa sarata abundenta si adaugati mazarea proaspata la rosii in acelasi timp (daca folositi congelate, asteptati cateva minute inainte de a adauga). Cu puțin timp înainte ca pastele să fie gata, adăugați cârnații în sos pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Ușor Sotați
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
5
Scurgeți pastele, rezervând puțină apă, apoi adăugați la sosul de roșii și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
6
Adăugați puțină apă pentru Paste pentru a umezi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt