Cina in seara asta: Paillards de porc cu vinaigrette de marmeladă de portocale

Cina în seara asta: Paillards de porc cu vinaigrette de marmeladă de portocale este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 711 calorii, 25g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei de canolan, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si vinegreta de nuc, Cina în seara asta: ton infuzat cu busuioc cu vinetă de soia, și Cina În Seara Asta: Bok Choy La Grătar Cu Vinetă Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cotletele în jumătate orizontal pentru a face cotlete groase de 4 1/2 inch. Frecați fiecare cu puțin ulei de măsline, sandviș între hârtie de ceară, hârtie pergament sau folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne sau un sucitor până la 1/4 inch grosime. Condimentați cotletele cu sare și piper și dați deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de portocale, oțetul și smântâna.
Bateți marmelada, apoi adăugați uleiul într-un flux lent la început, în timp ce bateți constant pentru a crea un pansament neted. Continuați să bateți restul de ulei, gustați pentru condiment și lăsați-l deoparte.
Pregătiți un grătar sau încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Frecați scallionii cu ulei de măsline și grătiți până când sunt carbonizați și moi, 3 până la 5 minute.
Scoateți într-un platou și adăugați carnea de porc la grătar; gătiți până când este bine marcat și ferm, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe un platou pentru a vă odihni o clipă.
Stropiți carnea de porc și ceapa cu vinaigreta și serviți imediat.