Cina in seara asta: Paillards de porc cu vinaigrette de marmeladă de portocale
Cina în seara asta: Paillards de porc cu vinaigrette de marmeladă de portocale este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 711 calorii, 25g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei de canolan, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si vinegreta de nuc, Cina în seara asta: ton infuzat cu busuioc cu vinetă de soia, și Cina În Seara Asta: Bok Choy La Grătar Cu Vinetă Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cotletele în jumătate orizontal pentru a face cotlete groase de 4 1/2 inch. Frecați fiecare cu puțin ulei de măsline, sandviș între hârtie de ceară, hârtie pergament sau folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne sau un sucitor până la 1/4 inch grosime. Condimentați cotletele cu sare și piper și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de portocale, oțetul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți marmelada, apoi adăugați uleiul într-un flux lent la început, în timp ce bateți constant pentru a crea un pansament neted. Continuați să bateți restul de ulei, gustați pentru condiment și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Pregătiți un grătar sau încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Frecați scallionii cu ulei de măsline și grătiți până când sunt carbonizați și moi, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
5
Scoateți într-un platou și adăugați carnea de porc la grătar; gătiți până când este bine marcat și ferm, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați pe un platou pentru a vă odihni o clipă.
7
Stropiți carnea de porc și ceapa cu vinaigreta și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ