Cina In Seara Asta: Orez De Pui Hainanese

Cina In Seara Asta: Orez De Pui Hainanese
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 478 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scallion, sare, eșalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: pui și orez cu șofran, Cina in seara asta: pui de lamaie cu orez, și Cina în seara asta: Curry de pui roșu mărunțit cu tăiței de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 5 litri de apă la fiert într-o oală foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Presărați exteriorul și interiorul puiului cu sare. Introduceți 2 căței de usturoi, o bucată mică de ghimbir de mărimea degetului mare și scallionul în cavitate. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie, ținând cavitatea închisă. Când apa ajunge la fierbere, adăugați puiul în oală. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foarte mic, acoperiți oala și lăsați să fiarbă 30 de minute. După ce ați terminat, scoateți puiul și aruncați suficientă apă cu gheață pentru a acoperi complet puiul. (Cel puțin 2 tăvi de cuburi de gheață pline ar trebui să funcționeze.) Ideea este să răciți puiul timp de 10 minute, cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Între timp, începeți să faceți sosurile. Aruncați aproximativ 2 bucăți de ghimbir de mărimea degetului mare, 2 lingurițe de sare și 3 linguri de ulei de canola într-un blender. Procesați până la neted. Pune deoparte. Spălați blenderul pentru al doilea sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ardeii iute serrano, 1 șalotă, 1 bucată de usturoi de mărimea degetului mare, 3 căței sau usturoi, suc de 1 lime, 1 lingură de apă, oțetul de orez și zahărul. Procesați până la amestecare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Într-o altă oală mare, turnați două linguri de ulei de canola și dați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați 3 șalote tocate și 5 căței de usturoi tocați. Gatiti aproximativ 30 de secunde, apoi aruncati orezul si gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați trei căni din apa rămasă de la gătitul puiului. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Scoateți pielea de pe pui și tăiați carnea în fâșii groase de 1/2 inch. Îngrămădiți orezul pe o farfurie, acoperiți cu puiul și amestecați condimentele după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista