Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz con Gandules)

Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz con Gandules)
Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz Con Gandules) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 762 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de annatto, chimen măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), Arroz Con Gandules (orez și mazăre porumbel), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie inoxidabilă de 8 inci la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați semințele de annatto. Se amestecă ocazional până când majoritatea semințelor încep să sfârâie constant. Opriți imediat căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Lăsați tigaia să stea pe foc până când semințele nu mai sfârâie. Se strecoară semințele și se toarnă ulei infuzat într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți cuptorul olandez la foc mare până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați sofrito, alcaparrado (sau măsline umplute cu pimiento), sare, piper și chimen. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul fierbe si amestecul incepe sa sizzle, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline UmpluteMăsline Umplute
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă PlaceMărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați carne de porc afumată. Se amestecă bine, apoi se adaugă orez și se amestecă pentru a acoperi uniform orezul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați mazărea porumbelului, bulionul și suficientă apă pentru a acoperi orezul cu un centimetru și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Aduceți amestecul la fiert la foc mare fără a amesteca.
9
Lăsați să fiarbă până când lichidul atinge nivelul de orez. Acoperiți cuptorul olandez, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute fără a deschide capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
10
Se amestecă orezul, puful cu furculița și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista