Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz con Gandules)

Cina in seara asta: orez cu mazăre porumbel (Arroz Con Gandules) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 762 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați semințe de annatto, chimen măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), Arroz Con Gandules (orez și mazăre porumbel), și Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie inoxidabilă de 8 inci la foc mediu până când strălucește.
Adăugați semințele de annatto. Se amestecă ocazional până când majoritatea semințelor încep să sfârâie constant. Opriți imediat căldura.
Lăsați tigaia să stea pe foc până când semințele nu mai sfârâie. Se strecoară semințele și se toarnă ulei infuzat într-un cuptor olandez mare.
Încălziți cuptorul olandez la foc mare până când uleiul strălucește.
Adăugați sofrito, alcaparrado (sau măsline umplute cu pimiento), sare, piper și chimen. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul fierbe si amestecul incepe sa sizzle, aproximativ 5 minute.
Adăugați carne de porc afumată. Se amestecă bine, apoi se adaugă orez și se amestecă pentru a acoperi uniform orezul cu ulei.
Adăugați mazărea porumbelului, bulionul și suficientă apă pentru a acoperi orezul cu un centimetru și jumătate.
Aduceți amestecul la fiert la foc mare fără a amesteca.
Lăsați să fiarbă până când lichidul atinge nivelul de orez. Acoperiți cuptorul olandez, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute fără a deschide capacul.
Se amestecă orezul, puful cu furculița și se servește.