Cina In Seara Asta: Goan Creveți Curry

Reteta cina in seara asta: Goan Creveți Curry este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 324 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, fulgi de nucă de cocos, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fulgii de nucă de cocos neîndulciți, puteți urma acest fel principal cu Parfait de nectarină prăjită ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: creveți Curry roșu cu busuioc, Cina in seara asta: midii în sos Goan (Thisri), și Cina în seara asta: Curry de creveți de migdale începători cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, combinați ardei iute, nucă de cocos, coriandru și chimen la foc mare. Prăjiți, amestecând și agitând constant, până când nuca de cocos începe să se rumenească, aproximativ un minut.
Transferați într-un blender cu ghimbir, usturoi, tamarind și 1/2 cană de apă. Se amestecă până se curăță complet.
Adăugați ulei în tigaie și încălziți la foc mare până la sclipire.
Adăugați ceapa și jalapele și gătiți până când ceapa este aurie, 2-3 minute.
Adăugați piure și aduceți amestecul la fierbere. Fierbeți 10 minute pentru a combina aromele, adăugând puțină apă, dacă este necesar, pentru a crea un sos neted.
Adăugați creveți și fierbeți până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. Condimentați sosul cu sare și oțet, dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.