Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cotlete de porc sotate cu varză murată. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 376 calorii, 32g de proteine, și 21g de grăsime. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mărar, sare și piper, varză murată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc sotat cu varză murată, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați slănina tocată într-o cratiță grea setată la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana cand slanina este crocanta. Aruncați ceapa și semințele de chimen și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă sucul de mere și se adaugă varza murată. Se amestecă bine, apoi se reduce focul la minim, se acoperă cratița și se fierbe ușor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Cu aproximativ 10 minute rămase, condimentați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De Porc
4
Se toarnă uleiul într-o tigaie grea setată la foc mediu-mare. Când străluciți, adăugați cotletele și gătiți timp de aproximativ patru minute pe fiecare parte. Verificați dacă se fac folosind un termometru pentru carne (aproximativ 140 de grade). Gatiti inca un minut pe fiecare parte daca nu ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie și lăsați să se odihnească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă două linguri de mărar proaspăt în amestecul de varză murată. Împărțiți amestecul între patru plăci. Se acoperă fiecare cu o cotlet de porc, apoi se ornează cu mărarul proaspăt rămas.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.