Cina in seara asta: cotlet de porc cu Chile Colorado
Cina in seara asta: cotlet de porc cu Chile Colorado este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 391 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute guajillo, sare și piper, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul roșu chile: Preîncălziți tigaia din fontă de 10 inci la foc mediu. Prăjiți ardeii iute, cu pielea în sus, până când sunt foarte parfumați, dar nu arși, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-un castron mare și se acoperă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați farfuria mică deasupra pentru a le menține scufundate și lăsați-le să stea 15 minute.
4
Transferați ardeii iute și lichidul de înmuiere în blender. Nu aruncați lichidul de înmuiere rămas. Puree chiles până la neted. Treceți acest piure de chile printr-o sită într-un castron pentru a îndepărta pielea dură, apoi amestecați în lichid de înmuiere rezervat. Sosul trebuie să fie destul de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă ulei într-o cratiță de dimensiuni medii peste mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ceapa, usturoiul, chimenul și oregano. Gatiti pana cand ceapa devine moale si totul este parfumat, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se presară făină și se amestecă până se distribuie uniform. Continuați să bateți ocazional până când făina devine maro deschis, aproximativ încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Bateți în sos chile. Acoperiți parțial cratița, amestecând ocazional, reducând căldura la minim dacă stropiți prea mult. Gatiti pana la rosu gros si inchis, 20 pana la 30 de minute. Opriți focul și amestecați sare, oțet și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Pentru Cotletele de porc: ștergeți tigaia din fontă de 10 inci, apoi puneți-o la foc mediu-mare până când începeți să fumați. Între timp, se usucă cotletele cu prosoape de hârtie și se condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați ulei în tigaie, iar când începe să fumeze, adăugați cotlete. Gatiti pana se rumeneste bine pe ambele parti, trei-patru minute pe o parte. Verificați temperatura cu termometrul pentru carne. Ar trebui să se înregistreze în jurul valorii de 145 F. dacă este sub aceasta, întoarceți cotletele în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți un minut suplimentar pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați cotletele în farfurie și lăsați să se odihnească câteva minute.
12
Pentru a servi, polonic o parte din sos o farfurie, și locul cotlet pe partea de sus.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.