Cina in seara asta: cel mai bun Oyster Po' Boy în afara New Orleans

Cina in seara asta: cel mai bun Oyster Po' Boy din afara New Orleans ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, făină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: sandviș cu stridii prăjite și slănină, Cina în seara asta: Tofu cu trei alarme cu ciuperci de stridii și spanac, și Supa de stridii a lui Brennan - gustați din New Orleans în orice noapte a săptămânii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
În timp ce se încălzește, bateți împreună oul, laptele, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper negru într-un castron. Într-un vas superficial, combinați făina, 1/4 linguriță sare și restul de piper negru. Într-un al doilea vas superficial, amestecați făina de porumb, sarea rămasă și cayenne.
Trageți fiecare stridie mai întâi prin făină, apoi lapte și, în final, în făina de porumb.
Așezați stridiile acoperite pe o grătar și repetați până când toate sunt terminate.
Se toarnă suficient ulei pentru a ajunge la aproximativ 3 inci înălțime într-o oală cu fund greu. Rotiți căldura la mediu-mare și aduceți temperatura la 375 de grade F. reglați temperatura pentru a menține această temperatură.
În timp ce uleiul se încălzește, feliați pâinea în jumătate transversal și apoi pe orizontală, astfel încât veți avea două segmente sandwich de cinci inci.
Așezați blaturile înapoi pe fund și apoi lipiți-le în cuptor până se încălzesc, aproximativ 5 minute. Când ați terminat, îndepărtați și lăsați deoparte.
Gatiti stridiile in loturi timp de 45 de secunde pana la 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Întindeți un strat subțire de maioneză pe părțile tăiate ale pâinii, acoperiți cu salată verde și apoi câteva stridii.