Cina in seara asta: Cayenne-frecat Ribeyes cu unt de var

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: ribeyes frecați cu Cayenne cu unt de var. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 722 calorii, 46G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi cu ochi de coastă, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brut, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu cimbru cu Pesto, și Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră.
Instrucțiuni
Faceți untul amestecând coaja de tei, sucul de lămâie și coriandrul. Odată bine încorporat, rulați untul într-o bucată mică de folie de plastic pentru a face un buștean, apoi dați-l la frigider sau congelați pentru a se întări.
Combinați cayenne, sare și zahăr pentru a face o frecare. Frecați fripturile cu uleiul, apoi amestecul de condimente. Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune (sau o tigaie pentru grătar) și grătiți la cald mediu până la temperatura dorită. Evitați căldura mare, care poate arde zahărul și îl poate face amar.
Lăsați fripturile să se odihnească cel puțin 5 minute, apoi scoateți untul și feliați-le în discuri.
Așezați-le deasupra fripturilor pentru a se topi și servi.