Cina in seara asta: Cayenne-frecat Ribeyes cu unt de var

Cina in seara asta: Cayenne-frecat Ribeyes cu unt de var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: ribeyes frecați cu Cayenne cu unt de var. Această rețetă servește 4 și costă 5,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 722 calorii, 46G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi cu ochi de coastă, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brut, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu cimbru cu Pesto, și Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră.

Instrucțiuni

1
Faceți untul amestecând coaja de tei, sucul de lămâie și coriandrul. Odată bine încorporat, rulați untul într-o bucată mică de folie de plastic pentru a face un buștean, apoi dați-l la frigider sau congelați pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Combinați cayenne, sare și zahăr pentru a face o frecare. Frecați fripturile cu uleiul, apoi amestecul de condimente. Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune (sau o tigaie pentru grătar) și grătiți la cald mediu până la temperatura dorită. Evitați căldura mare, care poate arde zahărul și îl poate face amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Lăsați fripturile să se odihnească cel puțin 5 minute, apoi scoateți untul și feliați-le în discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4
Așezați-le deasupra fripturilor pentru a se topi și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista