Cina in seara asta: BLT, stil Animal

Nevoie de o curs principal fără lactate? Cina in seara asta: BLT, stil Animal ar putea fi o reteta super-pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 98 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de maioneză, muștar, pâine prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Migas, Tex-Mex Stil, Cina In Seara Asta: Pui Catanzaro Stil, și Cina În Seara Asta: Ratatouille În Stil Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru ceapă, voi cita doar articolul original al lui Kenji: "
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare în tigaie. Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți, aruncând și amestecând ocazional până când ceapa se rumeneste bine, aproximativ 15 minute. Odată ce ceapa începe să sfârâie puternic și să pară uscată, adăugați 1 lingură de apă în tigaie și amestecați. Continuați să gătiți până când apa se evaporă și ceapa începe să sfârâie din nou. Repetați procesul, adăugând 1 lingură de apă cu fiecare iterație până când ceapa este topită moale și maro închis, de aproximativ 3 ori în total.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte."
În timp ce ceapa se gătește, faceți sosul.
Combinați maioneza, ketchup-ul, gustul, zahărul și oțetul într-un castron mic. Se amestecă pentru a se combina, apoi se lasă deoparte.
Așezați slănina într-o tigaie rece de fier de 10 inci. Întoarceți căldura la mediu și gătiți până când sunt crocante, răsturnând ocazional cu o pereche de clești.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Întindeți câte o lingură de muștar pe fiecare felie, apoi rupeți fiecare în jumătate.
Ungeți un sfert din sos deasupra a patru felii de pâine prăjită. Completați fiecare cu două felii de murături (sau patru chipsuri de murături), două felii de roșii, o bucată de salată, două jumătăți de felii de slănină, un sfert din ceapa caramelizată și, în cele din urmă, o altă bucată de pâine prăjită.