Cina de pui prăjită cu sos de usturoi prăjit

Cina de pui prăjită cu sos de usturoi prăjit
Cina de pui prăjită cu sos de usturoi prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2826 calorii, 189g de proteine, și 181g de grăsime fiecare. Pentru $10.79 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți inimi de anghinare, ceapă, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit, Usturoi pui prăjit cu sos, și Pui prăjit cu ceapă adâncă-sos de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează liber puii, în interior și în exterior cu cimbru, sare și piper, după gust. Frecați fiecare pasăre cu 1/2 băț de unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Tăiați capetele de pe 2 becuri de usturoi pentru a expune toate cuișoarele pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Puneți cartofii și ceapa într-o tigaie și stropiți din belșug cu ulei de măsline extravirgin și sare și piper, după gust. Îmbrăcați bulbii întregi tăiați de usturoi cu ulei de măsline extra-virgin și condimentați cu sare și piper, după gust. Apăsați bulbii în frunzele de rozmarin, astfel încât unii să adere la usturoi, apoi presărați restul peste cartofi și ceapă. Puneți 1 pui în această tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Se presară cu semințe de fenicul sau polen. Strângeți sucul de 1 lămâie peste pui și puneți lămâia în cavitatea păsării împreună cu 2 căței mari de usturoi zdrobit. Legați picioarele împreună cu șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Adăugați capetele de usturoi îmbrăcate în tigaie și prăjiți această pasăre timp de 15 minute la 475 grade F. Ungeți pasărea cu sucuri de tigaie, apoi coborâți temperatura cu 375 grade F și prăjiți până când sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră până la 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați anghinarea în tigaie în ultimele 20 până la 30 de minute de prăjire, amestecându-le cu cartofii și feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți puiul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Lăsați să se odihnească 10 minute și apoi sculptați. Aranjați puiul pe un platou de servire împreună cu amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
10
Se toarnă sucurile de tigaie peste pui. Când este gata de servit, împărțiți usturoiul prăjit între farfurii și serviți cu pâine caldă crustă pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Pentru a doua pasăre, puneți-o într-o tigaie de prăjire și lăsați-o cu sucul de 2 limes, apoi umpleți limes în pasăre împreună cu 2 căței mari de usturoi zdrobit. Legați picioarele și prăjiți timp de 15 minute la 475 de grade F, ungeți, apoi prăjiți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Scoateți puiul din cuptor la o placă de tăiere. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți puiul din os și trageți carnea în bucăți mici. Rezervă pentru o masă make-ahead.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista