Reteta macaroane Cina de pui se poate face în aproximativ 1 oră. Pentru 86 cenți pe porție, primești un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 337 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, macaroane de cot, pesmet și smântână jumătate și jumătate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui crocant cu macaroane și brânză cina, Cina Cu Macaroane Musculoase, și Cina în seara asta: macaroane de conopidă și brânză.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați supa, bulionul, laptele și smântâna. Se amestecă puiul, macaroanele, brânza, țelina și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Pui întreg
țelină
Brânză
Bulion
Cremă
Ouă
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se transferă într-un 3-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați firimiturile de pâine și untul; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Unt
5
Coaceți, neacoperit, cu 15-20 de minute mai mult sau până când macaroanele sunt fragede.