Cina de porc, dovlecei și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cina de porc, dovlecei și mere. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, gătit măr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cina de porc și dovlecei, Cina in seara asta: suc de fructe curry și supă de mere, și Friptură de porc " și cină cu mere într - o tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, margarina și scorțișoara până se sfărâmă; pune deoparte. Feliați dovleceii în inele de 1/2 inch.
Tăiați inelele în jumătate; scoateți semințele.
Într-un vas de mică adâncime, amestecați împreună Bisquick mixul de amestec, sare condimentată, piper și cracker crumbs. Într-un alt vas superficial, amestecați oul și apa. Înmuiați carnea de porc în amestec de ouă, apoi acoperiți cu amestec Bisquick.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana cand acoperirea se rumeneste.
Așezați carnea de porc într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Aranjați dovleceii și merele în jurul cărnii de porc.
Se presară cu amestec de zahăr brun.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când dovlecelul este fraged și carnea de porc nu mai este roz în centru.