Cina de Paste cu fasole verde și carne de vită
Cina de Paste cu fasole verde și carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 231 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole, ciuperci, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită ' n ' plăcintă cu fasole verde, Salată De Fasole Verde Și Paste, și Salată De Fasole Verde Și Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere.
Se amestecă apă fierbinte, lapte, amestec de sos și paste nefierte (din Hamburger Helper box), ceapă, fasole verde congelată și ciuperci.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; descoperiți și lăsați să stea 5 minute (sosul se va îngroșa așa cum stă). Se amestecă înainte de servire.