Cina de duminică: friptură și plăcintă cu rinichi
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper crăpat, carne de tocană de vită, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina De Duminică: Steak & Stilton Pie, Cina Cu Cârnați De Fasole, și Cina De Duminică: Pierogies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți o crustă de sus și de jos pentru a se potrivi cu coaja de plăcintă; potriviți o jumătate în vasul de plăcintă și cealaltă jumătate pe tava de foi și răciți-o la frigider până când este gata de utilizare.
Încălziți untul și 1 lingură de ulei vegetal în tigaie mare la foc mediu. Condimentați făina cu sare și piper și dragați rinichii în făină. Se fierbe rinichii în tigaie până când s-a format crusta, aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă și se fierbe până abia începe să se gătească, aproximativ 3 minute.
Scoateți rinichii din tigaie și rezervați pe o farfurie. Dragați carnea de tocană de vită în făină condimentată, adăugați un alt strop mare de ulei vegetal în tigaie și căutați carnea de vită în loturi mici până când toate părțile se rumenesc, aproximativ 8 minute pe lot.
Scoateți carnea de vită pe o altă farfurie și rezervați.
Adăugați ceapa în tigaia fierbinte și amestecați, răzuind bucăți de rinichi și carne de vită de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand ceapa abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Adăugați ciuperci feliate și continuați să gătiți până când ciupercile și-au eliberat lichidul și încep să se coloreze, aproximativ 6 minute.
Adăugați carnea de vită și rinichii înapoi în tigaie și amestecați pentru a se combina cu ciupercile și ceapa.
Se presară cu făina rămasă și se amestecă până când făina este încorporată în toată tigaia.
Se toarnă peste ciorba de vită, se amestecă și se aduce la foc mic până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Odată ce amestecul de carne de vită s-a răcit complet, umpleți placa de plăcintă pregătită.
Ungeți marginile cu ou bătut, apoi așezați ușor crusta superioară pe plăcintă. Tăiați și sigilați marginile.
Periați crusta superioară cu ou, apoi tăiați orificiile de abur în partea superioară a crustei de plăcintă.
Se introduce în cuptor și se coace până când crusta superioară este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Se servește cu mazăre moale și bere amară.