Cina de duminică: friptură și plăcintă cu rinichi

Cina de duminică: friptură și plăcintă cu rinichi
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 89G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper crăpat, carne de tocană de vită, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina De Duminică: Steak & Stilton Pie, Cina Cu Cârnați De Fasole, și Cina De Duminică: Pierogies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți o crustă de sus și de jos pentru a se potrivi cu coaja de plăcintă; potriviți o jumătate în vasul de plăcintă și cealaltă jumătate pe tava de foi și răciți-o la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți untul și 1 lingură de ulei vegetal în tigaie mare la foc mediu. Condimentați făina cu sare și piper și dragați rinichii în făină. Se fierbe rinichii în tigaie până când s-a format crusta, aproximativ 5 minute, apoi se răstoarnă și se fierbe până abia începe să se gătească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți rinichii din tigaie și rezervați pe o farfurie. Dragați carnea de tocană de vită în făină condimentată, adăugați un alt strop mare de ulei vegetal în tigaie și căutați carnea de vită în loturi mici până când toate părțile se rumenesc, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți carnea de vită pe o altă farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați ceapa în tigaia fierbinte și amestecați, răzuind bucăți de rinichi și carne de vită de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand ceapa abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciuperci feliate și continuați să gătiți până când ciupercile și-au eliberat lichidul și încep să se coloreze, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați carnea de vită și rinichii înapoi în tigaie și amestecați pentru a se combina cu ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 InchRinichi De Vițel, Tăiați în Felii Groase De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se presară cu făina rămasă și se amestecă până când făina este încorporată în toată tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se toarnă peste ciorba de vită, se amestecă și se aduce la foc mic până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De VităCarne De Vită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Odată ce amestecul de carne de vită s-a răcit complet, umpleți placa de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Ungeți marginile cu ou bătut, apoi așezați ușor crusta superioară pe plăcintă. Tăiați și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
13
Periați crusta superioară cu ou, apoi tăiați orificiile de abur în partea superioară a crustei de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Se introduce în cuptor și se coace până când crusta superioară este maro auriu, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se servește cu mazăre moale și bere amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
AleAle
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista