Cina cu șuncă și broccoli
Rețeta Cină cu șuncă și broccoli poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 474 de calorii, 26 g de proteine și 26 g de grăsime per porție. Pentru 1,78 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de orez, broccoli, lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Vafele cu șuncă și cheddar pentru cină, Pâine cu șuncă la cină și vafe cu șuncă și cheddar.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1 inch apă, broccoli și ceapa la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5-8 minute sau până când legumele sunt fragede; scurgere.
Într-un 1-1/2-qt uns. tava de copt, stratificați amestecul de orez, șuncă și broccoli.
Combinați supa, brânza și laptele; lingura peste broccoli.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute.
Între timp, prăbușiți grosier pâinea. Într-o tigaie mică, gătiți firimiturile în unt la foc mediu-înalt până se rumenesc ușor.
Se presară peste caserolă.
Coaceți încă 15 minute sau până când se încălzește.