Somon prăjit cu cimbru cu smântână de hrean-Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 479 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, condimente de lămâie-piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Smântână piure de cartofi cu usturoi prăjit, muștar Dijon și slănină, Clătite de cartofi cu mere de cimbru prăjit la cuptor, smântână și ouă Pocate, și Somon prăjit Sumac cu Gremolatan de migdale și cremă de hrean pentru rețete similare.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.