Cimbru pentru supă de chiftele
Supa de cimbru pentru chiftele ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 94 de calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, sare, cimbru și pesmet. Este perfect pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv sănătos de chiftele cu cimbru și rozmarin, ciorbă balsamică, supă Albondigas (ciorbă mexicană de chifteluță) și supă de chifteluță.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, pesmetul, jumătate din cimbru și sarea. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile. Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, rumeniți chiftele; se scurge si se pune deoparte.
În aceeași tigaie, căliți ceapa, morcovii și ciupercile în ulei până se înmoaie ceapa. Se adauga cartofii, bulionul, rosiile, chiftelele si cimbrul ramas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.