Cifre De Afaceri Ușoare De Dovleac
Rețeta se pot face cifre de afaceri ușoare de dovleac în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție conține 168 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 18 și costă 41 de cenți pe porție. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, dovleac, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 228 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cifre De Afaceri De Dovleac, Cifre De Afaceri De Dovleac, și Cifre De Afaceri De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Amestecați dovleacul, zahărul brun, scorțișoara și condimentele de plăcintă cu dovleac într-un castron.
Întindeți foietajul într - un pătrat de 12x12 inch și tăiați fiecare foaie în pătrate de 9-4 inch.
Lingura de dovleac se amestecă în centrul pătratelor de patiserie; marginile umede ale fiecărui pătrat cu apă, pliați, colț în colț și ciupiți marginile împreună.
Așezați pe foi de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria este umflată și maro aurie, aproximativ 15 minute. Se răcește pe tigăi timp de 10 minute.
Scoateți-l pe o grătar și răciți-l complet.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.