Cidrul lui Moș Crăciun

Cidrul lui Moș Crăciun
Cidrul lui Moș Crăciun este un fără gluten, primar și întreg 30 băutură. Această rețetă servește 9 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de rodie, portocale, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, și Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru.

Instrucțiuni

1
Introduceți 4 cuișoare în miez alb din fiecare felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
PortocaliuPortocaliu
2
Amestecați feliile de portocale și sucurile într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; gatiti 10 minute sau pana se incalzeste bine. (Nu fierbeți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Serviți cu bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista