Cidru și porc de salvie
Cidru și porc salvie ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 180 de calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o băutură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc salvie cu sos de tigaie de cidru, Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru-salvie, și Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc transversal în 12 bucăți.
Presărați ambele părți de porc uniform cu sare și piper.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați uleiul rămas, șalotele și salvia tocată; gatiti 2 minute. Se amestecă oțetul.
Bateți bulionul, cidrul, muștarul și amidonul de porumb.
Adăugați amestecul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna.
Se servește cu carne de porc.
Garnisiți cu salvie, dacă doriți.