Cidru și porc de salvie

Cidru și porc de salvie
Cidru și porc salvie ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 180 de calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o băutură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc salvie cu sos de tigaie de cidru, Cotlet de porc cu sos de cremă de cidru-salvie, și Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc transversal în 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Presărați ambele părți de porc uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați uleiul rămas, șalotele și salvia tocată; gatiti 2 minute. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Bateți bulionul, cidrul, muștarul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MuștarMuștar
BulionBulion
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați amestecul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
10
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
11
Garnisiți cu salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista