Cidru iute condimentat

Cidru iute condimentat
Cidrul Hot Spiced ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 48 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de mere, batoane de scorțișoară, extract de lămâie și extract de portocale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cidru condimentat fierbinte, Cidru condimentat fierbinte și Cidru condimentat fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Asezati batoanele de scortisoara, cuisoarele si ienibaharul pe o grosime dubla de stofa; ridicați colțurile de pânză și legați cu sfoară pentru a forma o pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
3
Adăugați în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc mediu, timp de 10-15 minute sau pana cand aromele sunt amestecate (nu fierbeti). Aruncați punga de condimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista