Cidru Fiert Condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cidrul fiert condimentat. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 135 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 30 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, coniac, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cidru Fierbinte Condimentat Cu Ghimbir, Vin fiert condimentat sau cidru, și Cidru Roșu Fiert.
Instrucțiuni
Întoarceți aragazul lent la mare și adăugați cidru de mere. Acoperiți și puneți deoparte.
Încălziți o tigaie mică pe mediu-mare și adăugați condimente. Prăjiți, amestecând frecvent, până când semințele parfumate și de coriandru încep să se întunece. Puneți deoparte și fie transferați într-o pungă de condimente reutilizabilă, fie adăugați în vrac la cidru.
Acoperiți și lăsați cidrul să se muleze la mare (reduceți dacă începe să baloneze) timp de aproximativ 4 ore sau până când aroma condimentelor este bine infuzată. Cu zece minute înainte de servire, adăugați brandy.
Adăugați zahăr, linguriță rotunjită la un moment dat, dacă cidrul este prea tartă (zahărul va scoate aroma condimentelor, dacă este necesar).
Serviți simplu sau cu o felie de lămâie, coniac suplimentar sau o mică grătar de nucșoară. Dacă păstrați cald pentru serviciu, îndepărtați condimentele.