Chutney-ul cu mere al lui Max și Eli Sussman
Chutney-ul de mere al lui Max și Eli Sussman ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 180 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, coajă și ghimbir, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cotletele de porc ale lui Max și Eli Sussman cu Chutney de mere, Gazpacho cu pepene verde al lui Max și Eli Sussman, și Chilaquile lui Max și Eli Sussman cu Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând des, până când ceapa se caramelizează până la un maro auriu intens, aproximativ 45 de minute.
Puneți merele într-o cratiță și adăugați 1/4 cană de apă. Se fierbe la foc mic până se înmoaie foarte mult, aproximativ 30 de minute. Puneți merele, dar lăsați o textură frumoasă și groasă.
Adăugați ceapa, zahărul brun, ghimbirul, condimentul, coaja de lămâie și sucul și un vârf de sare în tigaia cu merele și amestecați pentru a se amesteca bine.
Se servește cald sau la temperatura camerei.