Chutney de piersici, coacăze și Cilantro

Chutney de piersici, coacăze și Cilantro
Piersic, coacăz și Cilantro chutney este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă servește 250 și costă 4 cenți pe porție. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de frunze de curry, frunze de dafin, piersici ferme, dar coapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cuscus curry cu legume prăjite, chutney de piersici și iaurt Cilantro, Chutney de gutui și coacăze, și Chutney De Gutui Și Coacăze.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați borcanele de conserve, capacele și inelele împreună cu un set de clești și o ladă și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute pentru a steriliza. Acoperiți oala și opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Setați un suport metalic într-un alt vas mare. Umpleți vasul cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați piersicile și fierbeți până când pielea se slăbește, aproximativ 30 de secunde. Folosind o lingură pliată, transferați piersicile pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să se răcească. Cojiți piersicile, apoi înjumătățiți-le și tăiați-le în zaruri de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Într-o tigaie mare, combinați oțetul de cidru cu zaharurile granulate și brune și aduceți la fierbere pentru a dizolva zaharurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați șalotul, coacăzele, ghimbirul, semințele de chimen, lămâia, semințele de coriandru, semințele de fenicul, frunzele de curry și frunzele de dafin și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Frunze De CurryFrunze De Curry
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Elixirul GElixirul G
CoacăzeCoacăze
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
7
Adăugați piersicile și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Aruncați lămâia, frunzele de curry și frunzele de dafin. Se amestecă coriandrul și boabele de piper roz și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Elixirul GElixirul G
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
(tub Mare)(tub Mare)
8
Folosind cleștele sterilizate, scoateți borcanele din apa fierbinte și transferați-le pe o foaie mare de copt cu margini. Puneți chutney-ul în borcane, lăsând 1/2 inch de spațiu în partea de sus. Folosind cleștele, așezați capacele pe borcane urmate de inele. Înșurubați capacele în siguranță, dar nu prea strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
PolonicPolonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Folosind clești de conserve, coborâți borcanele pe raft în vasul cu apă clocotită, asigurându-vă că sunt acoperite cu cel puțin 1 inch de apă. Fierbeți chutney-ul borcan la foc mare timp de 15 minute. Folosind cleștele de conserve, transferați borcanele într-un suport pentru a se răci până când capacele se sigilează (vor arăta concave); refrigerați orice borcane care nu se sigilează. Păstrați chutney-ul într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 6 luni; dacă chutney-ul se separă, amestecați pentru a combina înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista