Chutney De Mango-Afine
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Chutney de Mango-afine ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 575 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, băț de scorțișoară, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chutney De Afine Mango, Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine, și chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa și sarea și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați curry și scorțișoară și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă zaharurile și oțetul și se fierbe.
Adăugați mango și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 35 până la 40 de minute.
Adăugați afinele și gătiți la foc moderat timp de 40 de minute, zdrobindu-le pe părțile laterale ale tigaiei.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică.
Adăugați semințele de muștar și gătiți până încep să apară, apoi amestecați-le în chutney.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Faceți înainte: chutney-ul poate fi refrigerat până la 2 săptămâni.