Chutney De Ceapă De Roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney de ceapă de roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 237 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, oțet de șampanie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapă roșie Chutney roșu-Chutney roșu pentru Idli Dosa-Chutney ușor S, chutney de roșii cu ceapă , cum se face chutney de roșii cu ceapă, și Chutney de ghimbir-roșii și ceapă dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Pregătiți o baie de gheață umplând un castron mare la jumătate cu apă și adăugând o tavă cu cuburi de gheață
Folosind un cuțit de tăiat, tăiați un mic semn încrucișat pe fundul roșiilor. Scufundați-le în apa clocotită timp de 15 până la 30 de secunde, până când pielea începe să se desprindă. Folosind o lingură cu fante, scoateți roșiile din oală și transferați-le în baia de gheață pentru a se răci rapid și opriți procesul de gătit. Curățați roșiile cu mâinile sau cu un cuțit.
Tăiați-le în jumătate și stoarceți semințele. Tăiați gros roșiile și lăsați-le deoparte. Ar trebui să aveți aproximativ 3 1/2 căni
Puneți o tigaie mare la foc mediu și acoperiți cu uleiul. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa. Gatiti, sitrring ocazional, pana se inmoaie usor si capata un pic de culoare, aproximativ 5 minute
Adăugați roșiile și cuișoarele și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile incep sa se descompuna si eliberati lichidul, aproximativ 10 minute.
Adăugați oțetul și agave. Continuați să gătiți, amestecând des pentru a preveni arderea, până când lichidul s-a evaporat și chutney-ul este gândit, aproximativ 5 minute. Chutney-ul se va păstra acoperit în frigider până la 1 săptămână