Chutney cu smochine și ghimbir

Chutney cu smochine și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Chutney cu smochine și ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 17 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere, ghimbir cristalizat, smochine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Chutney de ghimbir sau chutney Inji / garnitură pentru Idli Dosa, Chutney De Afine-Ghimbir, și Chutney de roșii-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță nonaluminică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până la sirop.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați smochine, semințe de muștar și cuișoare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute sau până când smochinele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Scoateți din căldură; aruncați cuișoarele și adăugați oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista