Chutney Bătute-Ardei Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii prăjiți cu Chutney. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 61 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 7 și costă 68 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ardei gras, foccacia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pottukadalai chutney / Chutney Gram prăjită, Cartofi Prăjiți Cu Pesto De Spanac Bătut, și Somon Prăjit Cu Castraveți Tocați Din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie și aplatizați cu mâna. Se fierbe 10 minute sau până se înnegresc.
Puneți jumătățile de piper într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați.
Lasă să se răcească. Cojiți ardeiul și tăiați-l în fâșii.
Combinați oțetul, uleiul și chutney-ul într-un castron sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut sau până când chutney se dizolvă. Se amestecă caperul și menta și se aruncă cu fâșii de piper.
Serviți chutney alături de foccacia sau alte pâini plate.