Churros cu ciocolată
Reteta Churros cu ciocolata este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă face 12 porții cu 138 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ciocolată specială, ouă, ulei de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Churros De Queso (Churros brânză), Churros con Chocolate, și Churros și ciocolată caldă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: sac de conducte echipat cu un vârf mare de decorare a stelelor
Faceți aluatul încălzind apă, zahăr și sare în cratiță la foc mediu până la cald.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați puternic timp de 1 minut pe foc pentru a usca amestecul.
Scoateți de pe foc și transferați aluatul într-un bol mixer; amestecați la viteză mică până când nu mai scapă abur din aluat. Cu mixerul care rulează pe mediu, adăugați ouăle, câte 1 pe rând, încorporând complet până când se formează o textură strălucitoare și netedă înainte de a adăuga următorul ou, apoi gălbenușul de ou. Răsturnați vasul mixerului cu o spatulă de cauciuc între fiecare adăugare.
Transferați aluatul în punga de conducte.
Se toarnă ulei într-o oală mare cu fund greu la o adâncime de 4 inci; se încălzește la foc mediu-mare la 375 grade F.
Pentru a prăji churros, strângeți cu grijă aluatul din punga de conducte direct peste ulei în lungimi de 3 până la 4 inci, tăind aluatul la vârf cu un cuțit de unt și aruncându-le ușor în ulei. Întoarceți frecvent cu o strecurătoare sau clești chinezi până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Lucrați în loturi pentru a preveni supraaglomerarea tigaiei și pentru a permite uleiului să se reîncălzească la 375 grade F între fiecare lot.
Scurgeți churros pe prosoape de hârtie și apoi aruncați zahăr pentru a acoperi cât este încă cald.
Topiți ciocolata într-un bol de sticlă așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Aranjați curry-urile pe un platou de servire și serviți sosul de ciocolată alături. Bucurați-vă!
Nota bucătarului: făina cu creștere automată face ca churrosul să fie puțin mai ușor și mai pufos, dar făina universală funcționează foarte bine. Alegeți ciocolata preferată aromată; îmi place aroma de portocale și ciocolată sau chiar ciocolată cu bacon cu aceste churros!