Chunky Cheesecake Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați brânzeturile cu Cheesecake. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 4567 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Indesata Blonde Negrese, Indesata Ciocolata Negrese, și Sunbutter Swirl Indesata Ciocolata Negrese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Combinați crema de brânză cu 1/4 cană de zahăr și 1 ou într-un bol de amestecare; bateți până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată în amestecul de brânză cremă. Pune deoparte.
Umpleți o cratiță cu apă și aduceți la fierbere. Opriți căldura și puneți un vas de amestecare rezistent la căldură peste apă. În vasul de amestecare, combinați untul cu ceașca rămasă de chipsuri de ciocolată; se amestecă până se topește și se amestecă împreună. Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr și 2 ouă, apoi se cerne făina, praful de copt și sarea; se amestecă în ciocolată până se omogenizează uniform.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Întindeți amestecul de brânză cremă peste stratul de ciocolată. Se acoperă cu amestecul de ciocolată rămas (acest lucru nu trebuie să acopere complet stratul de brânză cremă). Folosind un cuțit, rotiți stratul superior de ciocolată în crema de brânză pentru a face un model de marmură.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când partea superioară este încrețită și marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește bine.
Tăiați în 12 până la 16 pătrate. A se păstra la frigider sau a se congela.