Chunky Cheesecake Negrese

Chunky Cheesecake Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați brânzeturile cu Cheesecake. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 194 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 4567 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Indesata Blonde Negrese, Indesata Ciocolata Negrese, și Sunbutter Swirl Indesata Ciocolata Negrese.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați crema de brânză cu 1/4 cană de zahăr și 1 ou într-un bol de amestecare; bateți până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată în amestecul de brânză cremă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Umpleți o cratiță cu apă și aduceți la fierbere. Opriți căldura și puneți un vas de amestecare rezistent la căldură peste apă. În vasul de amestecare, combinați untul cu ceașca rămasă de chipsuri de ciocolată; se amestecă până se topește și se amestecă împreună. Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr și 2 ouă, apoi se cerne făina, praful de copt și sarea; se amestecă în ciocolată până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
CiocolataCiocolata
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți amestecul de brânză cremă peste stratul de ciocolată. Se acoperă cu amestecul de ciocolată rămas (acest lucru nu trebuie să acopere complet stratul de brânză cremă). Folosind un cuțit, rotiți stratul superior de ciocolată în crema de brânză pentru a face un model de marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când partea superioară este încrețită și marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați în 12 până la 16 pătrate. A se păstra la frigider sau a se congela.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista