Chucktown Sunrise

Chucktown Sunrise
Dacă $1.43 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Chucktown Sunrise ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 107 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, bere de ghimbir, grenadină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tequila Sunrise Mimosa (sau Mezcal Sunrise Mimosa), Orange Sunrise, și Santorini Sunrise.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 Linguri. bourbon și 1 1/2 linguriță. suc proaspăt de lămâie într-un agitator de cocktail; umpleți cu gheață. Se acoperă cu capac și se agită puternic până se răcește bine (aproximativ 30 de secunde). Se strecoară într-un 10 oz. sticlă umplută cu gheață. Se acoperă cu 6 linguri. din berea ta preferată de ghimbir sau bere de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
2
Stropiți cu 1/4 linguriță. grenadine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenadinăGrenadină
3
Se ornează cu felii sau pene proaspete de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Revista