Christian Rice

Christian Rice
Christian Rice necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți per porție, obțineți o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 243 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Allrecipes necesită orez transformat, ardei gras, țelină și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Top 10 al lui Christian (și o absolvire cu autovehicul), tocană tradițională siriană creștină cu lapte de cocos și orez prajit cu legume , cum să faci orez prăjit cu legume | orez s.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-o oală mare, combinați orezul, ambele pachete de amestec de supă și apa. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței1 Pachet (4,5 Uncii) Amestec Uscat Pentru Supă De Tăiței
Ambalaj Amestec Uscat De Supă De TăițeiAmbalaj Amestec Uscat De Supă De Tăiței
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat
1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Lung Transformat
2
Între timp, prăbușiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare. De îndată ce începe să-și elibereze sucurile, adăugați ceapa, ardeiul și țelina. Gatiti si amestecati pana cand carnatii sunt rumeniti si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți și amestecați în amestecul de orez. Amestecul va părea supos, dar orezul va absorbi lichidul în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se toarnă într-o tavă de 2 litri unsă cu unt. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți folia de aluminiu, presărați deasupra migdale feliate și continuați să gătiți timp de 15 minute pentru a lăsa vârful orezului să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista