Chrissy ' s Tangy fructe de mare Dip
Chrissy ' s Tangy fructe de mare Dip este un fără gluten, FODMAP prietenos, pescatarian, și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 248 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați carnea de crab, sarea kosher, brânza cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Cartofi Chrissy, Coapsele de pui ale lui Chrissy, și Salata de roșii dulce și acră a lui Chrissy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți sosul de spaghete într-un strat uniform în fundul unui vas de copt pătrat de 8 sau 9 inci. Într-un castron mediu, amestecați carnea de crab, crema de brânză și brânza Cheddar. Condimentează cu Old Bay, sos Worcestershire, piper și sare. Se toarnă peste stratul de sos de spaghete și se întinde uniform.
Coaceți timp de 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când blatul se rumeneste.
Serviți imediat cu baghete sau biscuiți tăiați subțire.