Chowder de vară de pui și porumb

Chowder de vară de pui și porumb
Chowder de vară de pui și porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, tei, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Chowder de vară de pui și porumb, Pudră De Porumb De Vară, și Pudră De Porumb De Vară.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, grea, la foc mediu-mare, gătiți slănină până când grăsimea se face și carnea începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, reduceți focul la mediu și gătiți până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Presărați făină și gătiți, amestecând, până când făina miroase gătită (ar trebui să obțineți un miros de coajă coaptă), dar nu a început să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Adăugați cartofi și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține amestecul la foc mic și gătiți până când cartofii sunt abia fragezi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați puiul și porumbul și dați la fiert. Reduceți căldura la minim și amestecați smântâna după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Se încălzește, aproximativ 2 minute.
7
Se servește în boluri de supă, garnisite cu roșii, avocado, coriandru, un strop sau două de suc de lămâie și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista