Chowder de pui și usturoi

Chowder de pui și usturoi
Chowder de pui și usturoi este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă din alimente și vin necesită dovlecei de nucă precut, pui rotisor—sucuri rezervate, sofrito și lapte. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi prăjit și Chowder de pui, Pudră De Conopidă De Usturoi Prăjită De 30 De Minute, și Eglefin afumat și pudră de porumb dulce cu pâine cu usturoi herby.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați cățelele de usturoi pre-decojite cu laptele și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat pana cand usturoiul este moale si laptele s-a redus la 1 cana, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați amestecul într-un blender și curățați-l până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Între timp, într-o oală mare de supă, combinați bulionul de pui, dovleceii și sofrito și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați puiul mărunțit și sucurile sale, mazărea și piureul cremos de usturoi. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe praful timp de 5 minute mai mult și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
ChowderChowder
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista