Choucroute

Choucroute
Choucroute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 354 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, filet de porc, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Choucroute au Champagne, Choucroute Garnie, și Choucroute Garni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați filetul de porc cu piper și sare. Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați carne de porc; sotati 5 minute, rumenindu-se pe toate laturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Adăugați ulei de canola, ceapă, fructe de ienupăr zdrobite, semințe de caras zdrobite și slănină tocată în tigaie; gătiți 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă varza, vinul, bulionul de pui și usturoiul. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 1 oră și 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carne de porc; gatiti 15 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista