Chorizo și umplutură de măsline verzi

Chorizo și umplutură de măsline verzi
Chorizo și umplutura de măsline verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,42 USD pe porție. O porție conține 670 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), Gnocchi de măsline verzi cu sos de măsline verzi, și Umplutură De Pâine De Porumb Chorizo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 buc.F. Aranjați cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți până se usucă complet, aproximativ 45 de minute, apoi transferați într-un castron mare. Creșteți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați unt și chorizo și gătiți până când cârnații sunt crocanți și grăsimea este roșiatică/portocalie. Se amestecă boia, rozmarinul și ceapa, apoi se gătește până când ceapa devine translucidă. Se amestecă usturoiul și măslinele și se fierbe timp de un minut până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Adăugați stoc și șofran. Se amestecă pentru a combina, apoi se aduce amestecul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Lăsați să gătească timp de cinci minute la foc mic, pentru ca aromele să se contopească.
6
Adăugați sare și zahăr după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Îndepărtați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8
Se toarnă amestecul de bulion peste cuburile de pâine în bolul de amestecare și se aruncă cu o spatulă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Transferați amestecul într-un vas de copt de 9 pe 13, distribuind ușor uniform; nu împachetați.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți timp de 30 de minute sau până când blatul este bine rumenit, dar centrul este încă umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista