Chorizo și omletă Tacos mic dejun

Chorizo și omletă mic dejun Tacos ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 1175 calorii, 68G de proteine, și 87G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de cârnați chorizo, ceapă verde, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Chorizo Omletă Tacos Mic Dejun, Tacos pentru micul dejun cu tofu amestecat cu brânză-cânepă, și Ideea De Pregătire A Mesei: Tacos Pentru Micul Dejun Cu Tofu Amestecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați tigaia mare antiaderentă cu ulei de măsline sau vegetal. Char tortilla peste flacăra de gaz sau direct pe arzătorul electric până când se înnegrește în pete, întorcându-se cu clești. Aranjați tortilla într-un singur strat în tigaie.
Presărați fiecare tortilla cu 1/4 cană de brânză rasă și dați deoparte.
Bateți ouăle și 2 linguri de coriandru într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper. Saut cârnați de chorizo de la calibru mare în tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când este gătită, despărțindu-se cu spatele lingurii, aproximativ 5 minute.
Se adauga ceapa verde si saut 2 minute.
Adăugați amestecul de ouă și amestecați până se fixează foarte ușor, aproximativ 1 minut.
Scoateți amestecul de ouă de pe foc.
Gatiti tortilla in tigaie la foc mare pana cand incepeti sa crocant pe fund, dar inca moale si flexibil, aproximativ 1 minut. Împărțiți amestecul de ouă între tortilla și presărați cu restul de 2 linguri de coriandru. Îndoiți fiecare tortilla în jumătate.
Serviți cu smântână și sos fierbinte, dacă doriți.
O porție conține următoarele: 824,14 calorii (kcal), 63,1% calorii din grăsimi, 57,77 (g) grăsimi, 24,29 (g) Grăsimi saturate, 544,66 (mg)colesterol, 26,72 (g)
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.