Chorizo și Frittata de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chorizo și Frittatan de cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 386 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Chorizo și Frittata de cartofi, Chorizo Kale și Frittata de cartofi dulci, și Chard & Chorizo Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-o tigaie rezistentă la cuptor de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic.
Adăugați cartofii într-un singur strat și gătiți, întorcând o dată, până când sunt fragede și ușor rumenite, 10 minute.
Transferați cartofii pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. de ulei, rezervând 2 lingurițe., și adăugați ceapa și chorizo în tigaie. Ridicați focul la mediu-mare și gătiți, despărțind chorizo cu o lingură de lemn, până când ceapa este translucidă și chorizo este gătit, 5 minute.
Se transferă în farfurie cu cartofi.
Se toarnă rezervat 2 lingurițe. uleiul se întoarce în tigaie și se învârte pentru a acoperi.
Bateți ouăle cu sare și piper până se combină bine. Se amestecă amestecul de cartofi și se toarnă înapoi în tigaie. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când oul începe să se întărească, dar blatul rămâne moale, aproximativ 8 minute.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când partea superioară a frittata este setată, cu 5 până la 8 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.
Se taie felii și se servește cald sau la temperatura camerei.