Chorizo umplute roșii ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză manchego, tequila, chorizo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 171 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chorizo Umplute Roșii, Salata Roșie Răpitoare Cu Pansament Roșu, și Tocăniță de vită Crockpot Java cu ciuperci și roșii pentru copii.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă condimentele într-un castron mic. Spălați și uscați cartofii. Puneți de mai multe ori în jurul fiecărui cartof cu o furculiță. Frecați uniform cu uleiul de măsline și presărați uniform cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Condimente
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați pe o tigaie și coaceți până când este gătită și pielea este crocantă, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Scoateți din cuptor, înjumătățiți și, cu o lingură mică, scoateți cartoful, lăsând aproximativ 1/8 inch de carne în piele. Rezervați cojile și tocați carnea de cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Pentru umplutură: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul de canola. Când este fierbinte, adăugați chorizo și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa și sotati timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați ardeii grași roșii, măslinele și usturoiul și gătiți încă 1 până la 2 minute. Deglazați tigaia cu tequila, gătind până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Tequila
Usturoi
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc și se amestecă coriandrul și carnea de cartof rezervată pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cartofi
8
Așezați cojile de cartofi într-o tigaie sau un vas de copt similar, cuibărindu-le una împotriva celeilalte. Umpleți fiecare jumătate cu 1 1/2 linguri din amestecul de chorizo, acoperiți cu brânza și reveniți la cuptor. Gatiti pana cand branza incepe sa se topeasca si se incalzeste, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Brânză
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Formă De Plăcintă
Cuptor
9
Se ornează cu coriandru tocat și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm